Em kisoista menestystä Suomen joukkueelle

11.4.2019

Euroopan mestaruuksista kamppailtiin Italian Riminillä 1.4-8.4.2019

Kisoissa oli 800 kilpailijaa 30 maasta. Suosesta kisoihin lähti virkeä ja vetreä veteraani joukkue jota Maajoukkue valmentaja Antti Ravantti 4 dan Imatra luotsasi varmoin ottein eteenpäin. Suomen joukkue saavutti pienuudestaan huolimatta loistavasti 11 sijan mitalitilastossa. Kisojen konkari Päivi Mäkinen 4 dan Lohja urakoi yksilöliikesarjoista hopeaa ja ottelusta lohkesi myös hopeinen mitali, Rose Pakarinen 3 dan Nurmijärvi saavutti pronssia yksilö liikeasarjassa. Tina Westerlund 2 dan Lohja nappasi kaulaansa kultaa tuplasti niin liikesarjasta kuin ottelustakin. Mäkinen, Pakarinen ja Westerlund osallistuivat myös Joukkueliikesarjaan josta heltisi pronssia. 

Mäkinen palkittiin myös most honorable award palkinnolla 

Thomas Kalander 2 dan Raasepori osallistui otteluun ja olllen lohkonsa toinen yhdellä voitolla ja yhdellä häviöllä. Valitettavsti Thomaksen lohkoon osui myös Tsekkiläinen koko kisan voittaja jolle Thomas joutui ottelussa taipumaan.

Jani Pakarinen osallistui  ykislöliikesarjan lisäksi voimamurskaukseen. Liikesarjassa ensimmäinen vastuja olikin koko kisan voittaja ja matkakatkesi heti siihen, mutta Pakarinen teki hyvät , rennot ja onnistuneet suoritukset.

Voimamurskauksessa karsintatekniikkassa eivät laudat taipuneet ja  finaaliin ei ollut asiaa. Laudat olivat ilmeisen kovia sillä 12 kilpailijasta vain 4 sai karsintatekniikan suoritettua.