Database

Maailmanliitto on rakentanut jäseniään varten tietokantaa/toiminta-alustaa (ITF DATABASE /ITF online platform), https://data.taekwondo-itf.com, jossa hallitaan kansallisten liittojen ja maailmanliiton sekä maailman antidoping järjestön Wadan välistä tiedon välitystä. Jatkossa mm. kansainväliset kisailmoittautumiset, Antidoping koulutuksen suorittaminen, Dan-arvojen sertifikaattien anominen, Gup-arvojen lisääminen, muut sertifikaatit anomukset sekä erilaiset maksut välitetään alustan kautta ja vastaavasti tiedot näitä varten talletetaan ITF tietokantaan.


Jatkossa jokaisen harrastajan matka alkeiskurssilaisesta mustaan vyöhön tallennetaan tietokantaan ja vain rekisteröidyt harrastajat voivat jatkossa graduoida Dan-arvon (mustan vyön) ja Gup-arvon (värivyön), ja osallistua kansainvälisiin kilpailuihin. Täysin uutena ominaisuutena nyt myös Gup-arvot saavat oman sertifikaatti numeron (esimerkiksi FI-G-8-1, jossa FI = Suomi, G = Gup, 8 = 8 Gup ja 1 juokseva seurasta riippumaton järjestysnumero, jonka harrastaja saa). 

Jokaiselle harrastajalle luodaan tietokantaan oma profiilisivu, jota harrastaja voi itse hallinnoida. Tietokantaan merkitään nimi, syntymäaika, sukupuoli sekä harrastajan vyöarvo, oma valokuva (tunnistettava) ja sähköposti osoite, ja lisäksi ne mahdolliset sertifikaatit sekä tiedostot, joita käyttäjä itse haluaa lisätä esim. suoritetut koulutukset seminaarit ym., joita on käynyt.


Tietokantaa varten tarvitaan jokaiselta harrastajalta lupa liittää harrastaja tietokantaan sekä:
1. Nimi  ( Elli Esimerkki)
2. Syntymäaika ( 11.1.2022)
3. Sähköpostiosoite (elli.esimerkki@blaa.blaa.fi)
(alaikäisen kohdalla Huoltajan sähköposti osoite, samalle sähköpostiosoitteelle voi liittää useampia profiileja esim saman perheen lapset )

Vaikka tietokantaa varten tarvitaan jokaiselta harrastajalta lupa liittää harrastaja tietokantaan, on tulevaisuudessa oman lajillisen etenemisen kannalta välttämätöntä luoda tietokantaan oma profiili.

ITF:n jäsenmaksu on 10e/harrastaja vuodessa. Seurat keräävät maksun harrastajiltaan itse sopimallaan systeemillä, ja hoitavat maksun Suomen liiton rahastonhoitajalle. Liitto hoitaa ITF jäsen maksun eteenpäin. Maksu maksetaan joka vuoden joulukuussa.

Lisätietoa tietokannasta saa liiton datakoordinaattorilta (datacoordinator at itftaekwondo.fi)