Liiton hallituksen tiedote korona epidemia toimenpiteistä

13.3.2020

      ITF TAEKWON-DO LIITTO RY

 

                                       TIEDOTE              13.3.2020

 

Hallituksen ja THL:n suosituksen mukaisesti ITF Taekwon-Do liiton alainen kilpailu ja leiritoiminta on keskeytetty 31.3.2020  asti tai kunnes toisin ohjeistetaan. Liitto suosittelee seuroille taukoa seuratoiminnasta 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan.

ITF Taekwondoliiton liiton ohjeet koronaviruksen aiheuttamasta tartuntaepidemiasta ja toiminnan järjestämisestä epidemian aikana.

Kotimaan tapahtumien osalta tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti ja päätöksiä tehdään THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti.

Kotimaan tapahtumien osalta liiton järjestämät leirit, kotimaiset kilpailut ja koulutukset ovat toistaiseksi tauolla 31.3.2020 asti, tilanteen kehittymistä seurataan tarkasti ja päätöksiä tehdään THL:n ja muiden viranomaisten suositusten mukaisesti.

Seuratoiminnasta päätökset tekevät seurat itsenäisesti jatkavatko he lajiharjoittelua seuroissa, liitto kuitenkin suosittelee seuroja keskeyttämään seuratoiminnan harjoitukset 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan, tartuntojen välttämiseksi.

Liitto suosittelee, että seurojen omat tapahtumat ja leirit peruttaisiin toistaiseksi 31.3.2020 asti tai kunnes toisin ohjeistetaan.

ITF Taekwon-Do liitto ry ei suositte tällä hetkellä matkustamista ulkomaille kilpailuihin tai leireille.

Ulkoministeriön ohjeiden mukaisesti kaikkea ulkomaille matkustamista tulisi välttää.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, toimi paikallisten terveydenhuoltoviranomaisten ja THL:n ohjeiden mukaisesti ottamalla yhteyttä paikalliseen viranomaiseen ennen päivystykseen hakeutumista. Toimi näin myös, jos olet ollut läheisessä kontaktissa koronavirukseen sairastuneeseen henkilöön.

THL:n sivuilta löytyvät päivitetyt tiedot epidemia-alueesta. THL:n tiedotusta koronavirustilanteesta voi seurata täältä >>

Ulkoministeriön verkkosivuilta löytyvät uusimmat matkustustiedotteet. UM:n uusimmat matkustustiedotteet >>

 

 

ITF TAEKWON-DO LIITON HALLITUS